Find Yourself A Moment To Grow.

HumorLerrie has made jokes for a while and it was a lot of fun. On this page you can find them and see some shows.

  1. Waarom kan een schizofreen die in Brussel woont niet zelfstandig eten tijdens zijn psychose? Hij heeft alle stemmen van de Europese leiders in zijn hoofd zitten en die blijven maar door discussieren en komen nooit tot een besluit wat ze nou willen gaan koken. Net zoals bij de vluchtelingen crisis.

  2. Waarom is een schizofreen zo ontzettend geschikt als acteur voor achtervolgings scenes? Hij wordt ook echt achtervolgt, dus hij speelt het zo realistisch, dat daar geen enkele andere acteur tegenop kan.

  3.Waarom is een schizofreen zo geschikt als dierenverzorger? Een beetje schizofreen begrijpt allerlei soorten dieren heel goed, want hij kan met ze praten.

  4. Waarom is een schizofreen zo camera geniek? Een schizofreen staat al zijn hele leven de hele tijd voor de camera, dus voor hem is dat realiteit geworden. Hij is zo getraind, daar kan geen enkele acteurs opleiding tegenop.
  5. Waarom is een schizofreen zo geschikt om op de Ramblas te staan? Hij kan niet bewegen, dus hij is uitermate geschikt.

  6. Waarom is een schizofreen zo geschikt om in de mode te werken? Hij zit zo in een andere dimensie en is zo creatief, dat hij altijd wel met wat nieuws komt.

  7. een schizofreen is nooit alleen.

  8. Hoezo krijg ik geen groepskorting? Ik ben toch schizofreen?

  9. Wie heeft de meeste volgers op twitter? Een schizofreen! Die heeft de hele wereld achter zich aan!

  10. Komt een schizofreen bij de psychiater. Vraagt ie. Betaal ik voor allebei of voor ieder de helft?

  11. Ik ben niet gek, ik leef in een andere dimensie.

  12. schnitzelfreen heeft alleen maar visioenen van Anton aus Tirol en bij behorende videoclip. Kan jaren lang geen schnitzel eten en heeft een woede aanval als hij of zij iets Duits of Oostenrijks ziet. Grote agressie tegenover schnitzel restaurants. Er zijn bepaalde gevallen bekend dat ze schnitzelrestaurants overvallen en in de fik steken. ja, dan valt schizofrenie nog maar mee.

  13. Waarom kan een schizofreen altijd blijven praten? Hij raakt nooit zijn stemmen kwijt.

  14. Het is vervelend waarom mensen schizofrenie altijd door elkaar halen met een gespleten persoonlijkheid. Het is een kwalijke zaak dat mensen vervelende ziektes door elkaar halen. Ik bedoel ik ben een teringlijer en ik vind het ook vervelend als mensen mij kankerlijer noemen.

  15. Hoe zit het dan met Turken en Marokkanen van de 2e en 3e generatie, zijn die ook allemaal schizofreen want die hebben een dubbele nationaliteit.

  16. Als schizofreen kan je lekker discussieren met jezelf. Je wint daarom elke discussie, nadeel is dat je ook elke discussie verliest.

  17.Het lijflied van de schizofreen. Me myself and I.

  18. Welkom bij de schizofrenie hotline. belt u voor een consult druk dan allebei op 1. Belt u voor psychoses, druk dan 2, maar niet te snel, dan vergaat de wereld...

  19. Shitzooifreen. Iemand die overal poep ziet en hoort en ruikt, dat er niet is. en die hele tijd het gevoel heeft dat the shit hits the fan.

  20. We gaan samen vechten tegen onverschilligheid.... of niet.... of toch wel...nou jou.... kijk ook maar...

  21. Wat is de beroemdste groep mensen? Niet te de voetballers, niet de politici, maar de schizofrenen! Zij staan op elke voorpagina van elke krant in de hele wereld en alle tv uitzendingen gaan over hun!

  22. Komt een schizofreen bij de ijscoman. Bestelt twee ijsjes. Zo zegt de ijscoman, twee ijsjes voor een persoon? ja, zegt de schizofreen, de CIA zit achter mij aan en ik probeer ze op een dwaalspoor te zetten!

  23. Zit je in het theater naast een schizofreen zegt ie dat je weg moet omdat het ook zijn stoel is.

  24. Een nadeel van schizofrenie is dat je twee keer belasting betaalt. Voor allebei je persoonlijkheden namelijk. Hoe wel je wel minder belastbaar bent als schizofreen en soms kan je in een aanmerking komen voor de heffingskorting "groepskorting".

  25. Ik weet wat ik voor sinterklaas vraag! Een tandem! Nog ff regelen met de wmo bij de gemeente.

  26.Ik ga binnenkort samenwonen met mijn hallicunaties, de CIA wanen en stemmen en mijn andere persoonlijkheid. Ik heb er erg veel zin in. Het zal erg gezellig worden! En er is altijd iemand waar ik mee kan praten.

 • 27. Gisteren met Jan willem een stuk van Ajax gekeken. Ajax doet het niet zo goed in Europese uitwedstrijden. Nu weer een gelijk spel tegen een middelmatige Noorse club. Het zou kunnen helpen als ze een schizofreen opstellen, dan hebben ze tenminste altijd steun van de 12e man bij uitwedstrijden.

  28. Ik ben een schizofreen en dat ben ik ook.

  29. Lopen twee schizofrenen in Barcelona over straat. Zegt de ene schizofreen tegen de ander. Ik heb wel zin om naar een voetbalwedstrijd van FC Barcelona te gaan vanavond. Zegt de ander, nou ik voel meer voor de film. Nou zegt de ander laten we meeste stemmen gelden doen. Ik heb een gespleten persoonlijkheid, dus ik heb twee stemmen. Nou zegt de ander. Ik heb drie stemmen in mijn hoofd, dus ik heb de meeste stemmen.

  30. Een schizofreen die een eenmanszaak wil beginnen is nooit grappig.

  31. I used to be schizophrenic, but we are ok now.

  32. Als schizofreen heb je een voordeel bij het versieren van vrouwen, ze kan namelijk met jou makkelijk een trio doen.

  33. Roses are red, violets are blue, I am a schizophrenic and so i am.

  34. Een beetje schizofreen kijkt niet vooruit. Die leeft bij de waan van de dag. De ene dag wordt hij achtervolgt door de CIA en de andere dag door IS.

  35. Zegt een journalist tegen een schizofreen. Waarom heb je ons benaderd voor een interview over schizofrenie. Zegt de schizofreen. Nou ik was een beetje uitgepraat met mijn stemmen. Er vielen wat ongemakkelijke stiltes, dus ik wou toch is mijn stem laten horen over schizofrenie en met andere mensen daar over praten.

  36. Journalist: Hoor je nog stemmen? Schizofreen: ik heb geen stemmen meer, mijn stemmen zijn de politiek ingegaan.

  37. Zegt de ene schizofreen tegen de andere schizofreen. Hoor jij nog stemmen? nee, die van mij zijn voor zich zelf begonnen. Oh oke zegt de andere schizofreen, die van mij zijn bij de PVV gegaan.

  38. Een schizofreen die in een jaar minder slechte dagen heeft, dan zijn psychiater is nooit grappig.

  39. een afspraak via tinder is altijd een double date met een schizofreen.

  40. Ik heb geen blackberry, maar een blacklerrie.

  41. Mijn tweede zwarte persoonlijkheid heeft een eigen nummer.blacklerrie pemdepem, blacklerrie pedepem.

  42. De vrouw van een schizofreen tegen hun. Waarom begrijpen jullie mij niet! Het is toch duidelijk wat ik bedoel. De schizofreen. Sorry, maar wij kunnen alleen gedachten lezen tijdens onze psychose, buiten de psychose begrijpen we je gewoon niet. Helaas!

  43. Waarom haalt een schizofreen elk tentamen wat hij maakt? Al de goede antwoorden worden ingefluisterd door zijn stemmen. Je moet je hallicunaties voor je laten werken i.p.v. tegen je.

  44. Het acht uur journaal vanavond door Lerrie Grooten en de correspondent in Frankrijk ter plekke is ook Lerrie Grooten, gevolgd door het weer door lerrie Grooten.

  45. Zit een schizofreen met zijn vrienden in het cultuur cafe en zegt ie. Goh wat draaien ze toch altijd goede muziek. Zegt een vriend van hem. Ja, vind je het gek, je tweede persoonlijkheid is hier de dj en bepaalt altijd de muziek.

  46. Het is nooit grappig als je als schizofreen stemmen heb die koekkoek heten.

  47. Het is nooit grappig als je als schizofreen stemmen hoort die samen een groep vormen en je discrimineren om je zwarte huidskleur. Heb je in een keer de koekkoek clan op je dak!

  48. Waarom gaat een schizofreen altijd voor een nieuwe bril naar de Pearl? Daar krijgt hij zijn tweede bril gratis!

  49. Wat is het favoriete broodbeleg van een schizofreen? duo penotti!

  50. Als schizofreen moet je altijd goed op jezelf letten. Als je jezelf teveel belast, dan kan je een psychose krijgen. Gelukkig is dat erg makkelijk met een tweede persoonlijkheid die je in de gaten houdt en de CIA die goed op je let!

  51. Zegt de ene tegen de andere schizofreen. Hoe gaat het met jou? Ja, Te gek man!

  52. Als schizofreen heb je het erg makkelijk met kerst. Je hoeft geen kerstboom te kopen, je laat je hallicunaties gewoon een mooie kerstboom bedenken. De uitdaging is dan wel om hem wel weer op tijd op te ruimen, anders heb je in maart nog steeds denkbeeldige naalden op de grond liggen en moet je die opruimen met je denkbeeldige stofzuiger!

  51. Hoe heet een chinese schizofreen? wa jong! (nog een keer 51, om de CIA af te leiden)

  52. Zegt een schizofreen tegen zijn psycholoog. Waar is de wc? Zegt de psycholoog, dat moet je zelf zien te ontdekken. Het gaat er om dat je je eigen herstelproces vorm geeft (nog een keer 52, om de KGB af te leiden).

  53. Een schizofreen die een blessure heeft aan een been is niet zielig. Hij heeft nog altijd drie benen over waar hij mee prima kan lopen.

  54. Hoe heet een spel show voor schizofrenen? 2 tegen 100!

  55. Een beetje schizofreen heeft zo zijn persoonlijkheden. Ik heb gister met wat vrienden wat nieuwe persoonlijkheden bedacht. Black lerrie, gay lerrie, psycho lerrie, broke lerrie, racist lerrie, white trash lerrie, draq Lerrie, hooligan Lerrie, cat lerrie, draq lerrie, evil Lerrie, Darth Lerrie, Rasta Lerrie, Ghetto Lerrie, Glamrock Lerrie, Schlager Lerrie, Butcher Lerrie, jager Lerrie, Zen Lerrie, casanova Lerrie, kip lerrie, leisure suit Lerrie, Tering Lerrie, Nacht Lerrie, Lerrie christmas, Dyslexie Lerrie, multi task Lerrie, sniper Lerrie, Linke Lerrie, Linkse Lerrie.

  56. Ik ga een cabaret duo oprichter in mijn eentje als schizofreen. De Lerrie's

  57. Als schizofreen gaat het er niet om wat je weet, het gaat er om welke persoonlijkheden je kent.

  58. Als schizofreen is het niet zo'n probleem als je iets vergeet. Je kan namelijk altijd de schuld afschuiven op je Alzheimer persoonlijkheid.

  59. Zegt een schizofreen met een huidprobleem tegen zijn tweede persoonlijkheid. you scratch my back, i'll scratch yours

  60. Duo penotti! Twee schizofrenen in een potti!

  61. Waarom is de groep schizofrenen de groep die het oudst wordt op de wereld? Hun leeftijd moet je keer twee doen!

  62. Schizofrenen zijn vaak arbeidsongeschikt, ze zijn echter wel heel geschikt om te werken als dierenverzorger! Ze kunnen namelijk met dieren praten, alleen als ze in de buurt van katten zijn kan het problemen opleveren. Dan kan de schizofreen veranderen in een seriemoordenaar.

  63. Komt een schizofreen met last van zijn rug bij de fysio, helaas! Dubbelgeboekt!

  64. Waarom krijgt een schizofreen snel last van zijn rug? Zijn tweede persoonlijkheid houdt ervan om op zijn rug te klimmen.

  65. Ik had laatst last van mijn rug en toen liet ik chiropractor Lerrie over mijn rug lopen en toen was het weer goed:).

  66. schizofreen met last van zijn rug. Dwarsleasie.

  67. Is een schizofreen toerekeningsvatbaar die zijn andere persoonlijkheid van kant maakt na een uit de hand gelopen ruzie?

  68. Wat gebeurt er als twee schizofrenen kinderen krijgen? dan krijg je een vierling! En ze heette Maradonna, Jezus, boedha en Lucifer.

  69.Welke groep mensen kunnen het langs slapen? De schizofrenen! Die zitten altijd in een nachtmerrie!

  70. Waarom zijn alle schizofrenen vegetarier? Ze hebben allemaal de stem van Marianne Timmer in hun hoofd!

  71. Waarom heeft een schizofreen platvoeten? Omdat hij 6 persoonlijkheden met zich mee moet dragen.

  72. Waarom wordt een schizofreen met platvoeten aangehouden voor dronkenschap? Hij kan niet in een rechte lijn lopen.

  73. Waarom is het zo duur voor een schizofreen om platvoeten te hebben? Hij moet voor al z'n persoonlijkheden van die speciale zooltjes kopen.

  74. Hoe noem je een schizofreen met platvoeten? Een halve zool!

  75. Het is nooit grappig als een schizofreen een eenmanszaak begint met de naam Psycho B.V.

  76. Een schizofreen die een selfie maakt is nooit grappig.

  77. Waarom heeft de IS geen schizofrenen in dienst? Een beetje schizofreen die denkt in complotten, dus die pleegt geen aanslag in Europa, maar op een doelwit van IS zelf!

  78. Als schizofreen leef je in een andere dimensie. het is daarom belangrijk dat je je hoofd erbij hebt. Anders verdwaal je nog.

  79. Knie verdraaid? Ach als schizofreen leef je toch al in een verdraaide werkelijkheid.

  80. Last van een voet? Ach je hebt er nog drie over!

  81. En dan nu het acht uur journaal met Lerrie Grooten. Over Lerrie Grooten en het weer door Lerrie Grooten.

  82. Als schizofreen is het moeilijk om naakt model te zijn voor een schilder, want je moet al je persoonlijkheden stil houden.

  83. Hoe noem je een schizofreen met hooikoortst? Een schniezofreen!

  84. Komen twee schizofrenen elkaar tegen in de wachtkamer van de psychiater. Zegt de een tegen de ander. Ik wordt gek van deze psychiater. Zegt de ander: ik ben juist verliefd op deze psychiater. Zegt de ander: dan zou ik maar je pillen op tijd innemen, want deze psychiater is lesbisch. Zegt de ander: klopt en ik ben transgender."

  85. Komt een wa-jonger op sollicitatie gesprek. Zegt de werkgever. Ik heb goed nieuws en slecht nieuws. Het slechte nieuws is dat je ongeschikt bent en het goede nieuws is dat je bent aangenomen.

  86. Zeg Lerrie waarom drink je nooit bier, dat is toch veel gezelliger! Nee, ik drink expres geen bier, om de CIA af te leiden!

  87. Jij komt niet echt over als schizofreen. Nee, klopt schizofrenie is vandaag een dagje naar het strand.

  88. Zeg Lerrie jij bent toch schizofreen? Hoe zit dat als je later gaat werken? Werk je dan in ploegendienst? Ja klopt, daardoor krijg ik dubbelsalaris. Dat is weer een mooie toevoeging op mijn dubbele wa-jong die ik nu al krijg.

  89. Zeg Lerrie voor jou is het zeker wel makkelijk om aan een baan te komen als schizofreen. Hoezo? Nou je kan meerdere sollicitatiebrieven schrijven namens een persoon, dan vind je veel sneller een baan lijkt me. Ja, precies. Erg handig!

  90. Zeg Lerrie (vriend doet raar met zijn hoofd). Krijg ik nu ook wa-jong? Nou je maakt een goede kans! ik zou eens de keuringsarts bellen of je langs mag komen!

  91. Als schizofreen kun je jezelf extra goed motiveren. Je kan namelijk jezelf een high five geven.

  92. Een schizofreen die bij zichzelf aanbelt is nooit grappig.

  93. Wat nou als je een schizofrene postbode hebt die een pakketje bij zichzelf moet bezorgen, kan er dan niemand thuis zijn?

  94. Waarom doet een pakketbezorger er 3 keer zo lang over om een pakket te bezorgen bij een schizofreen? Omdat alle persoonlijkheden moeten tekenen voor ontvangst.

  95. Begrijp nu de Oranjes ook beter "wij koning der Nederlanden"...

  96. Als een schizofreen bij de logopedist komt, dan weet die logopedist nooit met wie ze nou een afspraak heeft.

  97. Schizofreen bij de logopedist. Ik stotter niet, al mijn persoonlijkheden praten gewoon in acapella.

  98. Logopedist! Ook voor al uw slissende stemmen in uw hoofd.

  99. Als een schizofreen bij een logopedist komt, dan weet de logopedist nooit welke stem spreekt van de schizofreen.

  100. Dat je iedere week weer opnieuw moet beginnen, omdat elke week een andere stem de oefeningen moet doen.

  101. Rond de verkiezingen struggles voor de schizofreen. Wat te stemmen als de een voor de PVDA is en de ander voor de VVD?

  102. Wat is een goede baan voor een schizofreen? Stemmen tellen bij de verkiezingsloketten!

  103. Als een schizofreen stottert, is zijn ene persoonlijkheid dan niet gewoon een woord vergeten en probeert de rest te helpen? s-s-s-s soep? Sla? Sandalen?

  104. Als schizofreen moet je dingen nooit te persoonlijk nemen

  105. Wat is een goede baan voor een schizofreen? Nieuws presenteren, meteen reporter op locatie en weerman in 1.

  106. Hoeveel schizofrenen heb je nodig voor een a-cappella koor? 1.

  107. Waarom is het moeilijk om een schizofreen uit te schakelen in een bokswedstrijd? Omdat er telkens een andere persoonlijkheid opstaat als de ander KO gaat.

  108. Als schizofreen kan je wel alles van verschillende oogpunten bekijken.

  109. Als schizofreen is het niet zo'n probleem als je kramp hebt, je kan jezelf toch stretchen.

  110. Een hardlopende schizofreen, met een pijnlijk krampend been, is veelal een groots probleem. "we moeten stoppen" zegt de een. "Stel ons niet aan" zegt een ander gemeen. In deze discussie wint er geen een, ondertussen klapt het been ineen en de derde rent ermee heen.

  111. Het is schizofijn om schizofrenie te hebben.

  112. Waarom heeft een schizofreen steeds nieuwe kleding nodig? Elke nieuwe stem heeft weer een andere smaak!

  113. Hey schizo, waar is frenie?.

  114. Schizofrenen zijn met democratische besluiten zijn altijd in het voordeel.

  115. Welk balletstuk wordt opgevoerd door schizofrenen? het wanenmeer..

  116. Het is nooit grappig als stemmen van een schizofreen het liedje paranoia van Black Sabbath in hun hoofd hebben.

  117. Het is nooit grappig als de stemmen van een schizofreen tijdens een concert van black Sabbath zo hard het nummer paranoia meezingen dat hij er doof van wordt.